Minden autós azt szeretné ha.....

Többször előfordult már fennállásunk alatt és a múlt héten is megtörtént!...

Vajon mit érzett akkor Kovács úr mikor közölték vele, hogy ezt a motort ki kell cserélni?

Többször előfordult már fennállásunk alatt és a múlt héten is megtörtént. Pedig minden autós azt szeretné, hogy autója és benne a motor több százezer kilométert fusson minden gond nélkül.
Sokan elmondták előttünk több helyen, hogy mennyire fontos az autó rendszeres karbantartása és ezen belül az olajcsere.


Mint az előzőekben említettük Kovács urat aki jelentkezett nálunk
javításra. A szelepfedelet levéve megdöbbentő látvány tárult a szemünk elé. A motor felső része egy nagy fekete olajsár volt. Kiderült Kovács úr nem fordított figyelmet sem az olaj, sem a szűrő cseréjére.


Milyen élettartamra számíthat egy ilyen motor?
Hát nem sokra.
Kovács úr ismerte az olajcserét mint fogalmat, ám tágan értelmezte azt. Akkor cserélt olajat amikor eszébe jutott, inkább után töltött.
Hogyan hat ez a motorra?

Az elhasználódott olajból kicsapódó olaj részecskék sár szerű lerakódást képeznek a hengerfejen és az ott lévő alkatrészeken. Rosszabb esetben ez az olajsár eltömíti az olajozó furatokat és a motor az elégtelen kenés miatt megáll.

Kovács úr, ha nem kezelte volna az olajcserét ilyen lazán és az előírt kilométerenként, de minimum évente egyszer lecseréli a szűrőt és az olajat garantáltan egy tökéletesen működő motor és vele egy autó büszke tulajdonosa lehetne. Ezek elmulasztása egy komolyabb javítást és költséget jelent neki.

Tanuljon Kovács úr hibájából!
Ha idejét sem tudja mikor volt olajcserén, esetleg már lefutotta az adott kilométert vagy nemsokára itt az ideje ne habozzon cselekedjen!

Hívja a Derby Autó -t a (46) 505-153 telefonszámon és jelentkezzen be! Akár most is megteheti ezt itt .

illetve személyesen Miskolcon a Füzes u.14-22.szám alatt!

Ha úgy gondolja, hogy ismerőseinek, barátainak segít azzal ha figyelmébe ajánlja a lehetőséget itt elküldheti ajánlását.

Baráti üdvözlettel:

Molnár Csaba

Derby Autó