Vajon az autót vezetők többsége tudja?

Az elmúlt hetek riasztó baleseteit hallva elgondolkoztunk,vajon a legtöbb autós tudja-e mi a teendő,kihez forduljon,ha bekövetkezik a baj és megsérül a gépkocsija?

 

Kedves [nev]!

 

Az elmúlt hetek riasztó baleseteit hallva elgondolkoztunk,vajon a legtöbb autós tudja-e mi a teendő, kihez forduljon,ha bekövetkezik a baj és megsérül a gépkocsija?


Az autóvezetők többsége saját bevallása szerint nem tudja vagy a hirtelen sokkhatás miatt nem tudhatja mit kellene tennie a már bekövetkezett baleset után.

Ha előfordult már Önnel is hasonló kellemetlenség akkor ismerős az érzés, amely az ijedség majd a düh utáni első lecsillapodott állapotunkban eszünkbe villan. Kihez forduljunk, kit hívjunk egyáltalán mit kell tennünk? Ott állunk kedvenc autónk mellett ami nincs éppen szívderítő állapotban és keressük a megoldást.

Egy valami nagyon fontos, hogy tudatában legyünk és figyeljünk rá oda. Először is az, hogy a kárt okozó elismeri-e a hibáját, ha igen akkor nincs más dolgunk mint a kárfelvételi lap kitöltése ahol ezt ő írásban is alátámasztja. Amennyiben nem ismeri el a hibáját mindig hívjunk rendőrt, mert a biztosítós kárkifizetésnél jelentősége van minden egyes részletnek!

Ez követően a legrövidebb időn belül tegyük meg a káresemény bejelentését. A bejelentés az adott biztosító társaságnál személyesen, írásban vagy a nagyobb biztosító társaságoknál weboldalon keresztül is leheteséges.

A kirendelt kárszakértők vagy az adott biztosítóval szerződött kárszakértő cég elvégzi a kárfelvételt, ahol fontos, hogy az összes sérülés megjelölésre kerüljön.

Mindezeket a lépéseket követően kerülhet csak szakszervízbe az autó, ahol elkezdődhet a javítás amennyiben a kárszakértő véleménye alapján gazdaságosan javítható az autó.

Totálkár esetén (gazdaságosan nem javítható gépjármű) a biztosító által fizetendő kártérítési összeg a káridőponti érték és a maradványérték különbsége.

Kártérítési összeg kifizetése a kárendezés menetében a végső lépés. Ez kifizethető a gépjármű javító részére számla ellenében, gépjármű tulajdonosának vagy általa meghatalmazott személy részére.

 

Amennyiben a gépjármű finanszírozott és tulajdonjog korlátozás van bejegyezve (kedvezményezetti jog), akkor a jogfenntartótól engedményező nyilatkozat szükséges a kártérítési összeg felvételéhez.

Mindig keressünk egy megfelelő szakműhelyt ahol rendbe teszik a járművünket. Emellett az adott ügyeket is elintézik helyettünk, hogy mi már csak a kész autót vegyük át és robogjunk tovább.

Szeretne egy olyan műhelyt az autójának amelyre mindig és mindenkor számíthat? Megnyugtatná az a tudat, hogy baj esetén csak egy telefont és már ott a segítség?

Keressen minket bizalommal és mi átvállaljuk Öntől az összes folyamatot amin a káresemény megtörténte után keresztül kellene mennie.

Az autó teljes javításán kívül a fényezést, az alkatrész beszerzést és a biztosítók felé való ügyintézést terhét is levesszük válláról. Ön csak átveszi a kulcsot és folytathatja az útját tovább
.

 

 A bizalom a legfontosabb kapocs, kérjen időpontot keressen minket most >>>


Tudja, hogy az Derby Auto weboldalnak van egy nagyon klassz, Facebook oldala, amit ide kattintva Ön is azonnal elérhet!

 

Ha Önnek is van fecebook oldala, csatlakozzon hozzánk. Már csak azért is mert így sokkal több információt tudunk megosztani.

 

A videó segítségével regisztráljon a Facebook(www.facebook.com) weboldalán, utána pedig csatlakozzon hozzánk.

 

Üdvözlettel: Molnár Csaba
                      Derby Autó

 

Ha erről a fantasztikus dologról, barátait ismerőseit is tájékoztatja, Ök bizonyára hálásak lesznek Önnek ezért!