Kőkemény kérdések a tél végén - és a válaszok, amelyeket egy elkötelezett autós garantáltan tudni akar…

Tudja, hogy komoly pénzeket spórolhat meg azzal, ha az őszihez hasonlóan tavasszal is átvizsgáltatja gépkocsiját?

 

A só megette a kasztnit, a jég tönkretette az ablaktörlőt és amúgy is fogy az olaj?

 

Egy üzembiztos módja, hogyan tud komoly pénzeket spórolni azzal, ha az őszihez hasonlóan tavasszal is
átvizsgáltatja a gépkocsiját?

Az autósok többsége saját bevallása szerint sem szeret olyan előre még nem látható problémáért pénzt kiadni ami a jelenben még nem érzékelhető.

Pedig a probléma be fog következni, amennyiben autója tavaszi átvizsgálásán akar spórolni.

 

Hogy miért?

Mert a felverődő só és a szélsőséges időjárás kikezdheti a karosszériát és az alvázat. A kezeletlen rozsdafoltokból könnyen lesznek lyukak, az alvázmosás kihagyásával a jármű alján megtapadó só végezhet rombolást.

 

Szintén komoly gondot okozhatnak az autókban szép számmal található gumialkatrészek, amik a mindennapos használat során kopnak, a hideg miatt pedig megrepedhetnek.

 

Például a kormánygömbfejben található elem elhasználódását kopogó hang jelezheti, s egy elodázott csere akár a jármű borulásához is vezethet.

Mint az előzőekből is látható nem csak a nyári gumi felszereléséből áll az autók tavaszi felkészítése. Egy alapos tisztítás fontos a sérülések feltérképezésében, és az ápolásra is érdemes odafigyelni.

A környezeti hatások elsősorban a karosszériát érintik, annak is az eldugottabb pontjait. A só maró hatása árthat a futómű alkatrészeinek, a tömítéseknek és elősegíti a korróziót is.

Érdemes ezért megnézetni a kasztni eldugott pontjait, ahol könnyebben meg tud ülni a víz és a sáros lé, valamint a futómű gumiharangjait.

A tél és a hideg önmagában a közhiedelemmel ellentétben nem árt az akkumulátornak, viszont a fagyos alkatrészeket nehezebb megmozgatnia indításkor, ami jobban igénybe veszi az akksit.

 

Ezt is vegyük bele az ellenőrizendő tételekbe, mint ahogy a gumiabroncsok állapotát, a hűtőfolyadék szintjét és az olajnívót is érdemes megnézetni.

A fékek télen-nyáron kopnak, ne vágjunk neki lepusztított fékbetétekkel a tavasznak. Az ablaktörlőlapátok is kaphattak rendesen az elmúlt pár hónapban, lehet, hogy most jött el a csere ideje, és az ablakmosó-folyadékot  le lehet  cserélni lassan nyárira.

Figyelem! Meglepetés ajándékunk csak hírlevél olvasóinknak:

Az első kedves ügyfelünk,aki erre a hírlevélre hivatkozva jelentkezik be online rendszerünkön keresztül gépkocsija tavaszi átvizsgálására ajándékba kapja tőlünk nyári gumijainak cseréjét!

Eljött az idő,hogy átnézesse kocsiját! Ne várjon a tavaszi nagy rohamig,jelentkezzen be már most hozzánk autója tavaszi átvizsgálására.

u.i:Ha Ön szereti a kényelmet akkor ezt a megoldást Önnek találtuk ki: Bejelentkezés itt>>> 


A bizalom a legfontosabb kapocs, kérjen időpontot keressen minket most >>>


Tudja, hogy az Derby Auto weboldalnak van egy nagyon klassz, Facebook oldala, amit ide kattintva Ön is azonnal elérhet!

 

Ha Önnek is van fecebook oldala, csatlakozzon hozzánk. Már csak azért is mert így sokkal több infót tudunk megosztani.

 

A videó segítségével regisztráljon a Facebook(www.facebook.com) weboldalán, utána pedig csatlakozzon hozzánk.

 

Like a facebookra!

Üdvözlettel: Molnár Csaba
Derby Autó

Ha erről a fantasztikus dologról, barátait ismerőseit is tájékoztatja, Ök bizonyára hálásak lesznek Önnek ezért!